Saturday, July 28, 2012

IKHLAS DARI HATI | mr.BINTANG

to my dear : mr.BINTANG.....

assalamualaikum whai mr bintang yang ku sygi , disnie mrs bulan ingin mengatakan bahawa mrs bulan sgt merindui mr.BINTANG , meskipun apa yang kita inginkan untuk bersama sehingga ini tidak terlaksana. walaupun mr.BINTANG mmbuat bulan mcm nie , bulan sentiase redha dgn ape keiinginan bintang . bulan tak tahu nak buat mcm mne lg untuk mendapatkn bintaang , yea ! bulan tahu , bulaan tak kn dptkn mrbintang sbb mrbintang da ade mrmtahri , tp bulan mnginginkn mrbintaang yng bulan kenal dulu yang sgt carring , mnje  . bulan rase diri bulan hnye persingghan untuk mrbintang :")) , bulan cube untuk bsikap adil , tp awa dah brubah mrbintang , why ! why awa buad bulan mcm nie :")) ..

meskinpun saked hati ini yang bintang lakukan , bintang hanya mmpu mengalirkan airmata. hati ini sunyi taanpamu . but im really misyu :"))


video

from : mrsBULAN  :3


ouhh my TANGAN :'))

heyy assalamualaikum ! "luna in the blogg for u ouls " :))
ary nie kn kn , uwaaa luna na ngdu ! na ngdu ugk ! geditt ? do i care ? :"))
tatao na ngdu at sape laa korg !

tgn luna melecuh kne kuali panas tadi na masak untuk berbuke tadi , saked sgt :"))
na nges tgah puase , iskkiskk t.t lao ibu dkat ibu yang sapu kn ubad , tp ibu jao , dlu nak buka smue dah siap atas meja , now ! smue kne buat sndri , dugaan ~... selamat sebelah kiri , em tak sblah knan lao tak merane laa idop aku , wlwpn sikit jea mlcuh tp saked dy to , uwaaaaaaaaa~ :"((

luna kne kuad kn kn ! ta bule nges :")) kne biase kn idop bdikari kn kn . 

*ape aku buad smue tak kne ! why ! why ! 


-myb aaku rndu kat dy kud , tp smpai aty dy buad aku mcm nie kn , tringat dy msty airmte aku mgalir .. aku tatao na buad ape dah , lao nie yg dy nak kn , aku hormat dgn kputusan dy - </3

*seandainyer aku dberi peluang akan aku jage dy mcm mana aku jaga nyawa aku :")) (mr.BINTANG)

Friday, July 27, 2012

jiwa melanda KEBORINGAN ! muekekeke :3

heyy assalamualaikum ouls ! knal luna lg ta ? "luna in the bloggg for u oulss" muekekekek ;D
suke ta ? suke ta ? ngee mcm biase laa na MINTAK MHAF sbb update entry lmbat sgt --'
bz laa , uwaaaa :')) tp tp luna never forget u ouls laa , dunt worry oke ^^ u ouls alwys in mind.
muahx ! i leb leb korgg ;D

bored ~~ bored ! ahaii boredd *bce dlm versi dangdut tauk ! ngee ;D
na tao ape akn jd bile mizLUNA bored ? jyeahhhhh ~ ini dyyyyy ! : *n/p no makeup oke ! SUMPAH ^^

*kehkeheke gedik ! auw ! ;3













FAKE ?? tidak sesekali ^^ HAHAHAH , mhaf lei kegilaan TERserlah :p mueheheh
eh jap jp ! lg satu ! luna ad nynyikn lgu untuk korg nie ! dngaa tao tao ! mhaf lei lao ta clear , ngee ;D
rnduu korg ! muachx ! 

- anggapanmu by ziana zain-
*hope u gys like it ^^

video


Sunday, July 22, 2012

SELAMAT BERPUASA BULAN RAMADHAN ouls :))

heyhey assalamualaikum ! tadarrrrr ~ kite jumpe lagi ^^
HAHAH mhaf da lme ta updte ^^ bz lei , cakkk ! suda bulan puasa ^^ 
haa ! haa korg pose tak nie ? eee to ap to aaat pp to ad laaade --' ee ta pose ekek , kntoi ! HAHAH , err , yg korg korg to jgn tk pose tao ! nnti ta dpt duit raye ^^ , bg kaum adam to , jgn laa toilet smpai "BERASAP" ekek , ngee 

oke ! luna nak menyusun spuluh jari ingin memohon kemaafkan , kalau kalau terkasa ayat ke , buad korg TERSENTAP ke , err maaf laa ekek :3 hihihihi

Jika semua HARTA adalah RACUN maka ZAKAT-lah penawarnya
Jika seluruh UMUR adalah DOSA maka TAQWA&TOBAT lah obatnya
Jika seluruh BULAN adalah NODA maka RAMADHAN lah pemutihnya
MOHON MAAF LAHIR&BATHIN, SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA


*jgn tamak ekek lao nak beli makanan to :)) nnti tak aabis , tamak kn amalam syaitan ~
hope have aa nice ramadhan ^^
enjoy with bulan ramadhn ^^ 


*tataaa ~ (smbil lelmbai tgn ) ngeetngeettt ;3

Wednesday, July 11, 2012

CUTY bersama siiMATAHARI 

heyy ouls assalamualaikum ^^
heyy ! engt luna lg ta ? engt ta ? engt kn kn ;D ehee sygg korg ^^
actually sorry sbb da lme ta update blog nie , mhaf uw !
jumjum tlong luna amek mop na mop entry luna yang da berhabok nie ;D 
eeeehee , ^^ okeoke mhf auw awak awak smue ! ehee lepas luna abis exam luna cuty 3 minggu lei , g mne ? opcoz laa blek kluang,jho , jumpe fmly , nenek n siiMATAHARI ^^ hewwheww 

luna agk terkilan skit sbb luna tak dpt juin reunion kt BP sbb trikh reunion to sme dgn tarikh luna blek kluang , auww ! penad taukk ! ta kn laa da blek smpai kluang tros naa g reunion ? emg tak laa ! tp luna na sgt g ! engt na g ugk , tp time to ugk laa luna demm , emm ta dpt na jumpe kgkwn luna yg luna sygg , iskkiskk t,t . na buad cmne da dmm , lao ta time to ugk laa luna terjh na g jmpe korg , ehee ^^  tp tape , insyallah lao ad reunion nnti lao tade pape luna juin auw ! sygg korg , muachx ~!

one week ago ....
luna da sehd sikit drpd dmm , so luna kuadkn diri untuk g rumah nenek luna , kt mne ? kt BP jea ta jao pn ^^ luna rindu nenenk ksygn luna to , smpai nenek luna dmm dmm na jumpe luna , ehee , nenek yg kt BP to nenek arwah ayah luna , arwh ? *nnti lao ad mse lpang luna share story to smue oke ! ckup . luna g BP naek bas jea ^^ na bwk mto ta lrat lei , ehee . 5 ary luna kat uma nnek , ehek , luna dtg nenek epy sgt , luna tlong suapkn dy mkn ^^ tido dgn dy , ngee ;D  , da 5 ary nie laa saat saat yg luna sedih apbila terpakse pulang kerumah nan meninggalkn nenek saia. insyallah lao ad cuty lg luna dtg jumpe nenek ^^..

keesokkn hari..
jenggjengg ! nie laa ary yg luna epy sgt ! sbb pe ? sbb siiMATAHARI dtg amik luna untuk pergi bercuty dirumah dy at tangkak,muar jho ^^ ehee , oke ! nervous gile seyh ! auw ! da lme kteorg ta meet ad laa dkt 4buln , ehee , dy dtg then tido rumah fmly luna satu mlam , esokknyer kiteorg grak g basten kluang untuk dapatkan tiket bas pergi ke muar ^^ ehee.
* pic nie time da smpai muar lei ^^ ehee , duk skjp penad laa duk lelme dlm bas kejong muntot , psny kiteorg na carik bas g tangkak plk ^^ ehee weee ~




jengg ~! jenggg ~! jengg ~! kiteorg da smpai tempat yg hendak dituju iaitu dirumah "MAK MERTUAKU" wkakakaka , hewwhew epy sgt dpt jumpe fmly dorg ^^ actually nie kali ke 5 da kud aku g ruma dy ;D ehee~ dlm rumah to juga sering diceriakn dgn adek adek dy ^^ , 


* muhmd ubaidillah ;D ehee comel auw dy ! aad lesung pipit ! auw ! ngee , kebetulan luna dtg to befday dy ! ehee da 2taun dah dy , time luna dtg rumah dy , dy baru lahir ;D ehee , so dgn pembesaran dy adlah persamaan hbungn luna dgn siiMATAHARI ^^ 

*haaa nie lg sorg , nems dy umairah ! dy mmg suke bgmbar , tgk to ! ehee , comel ! ngee btw dorg nei adlah adets tiri siMATAHARI ^^ 

* haa nie nems dy syuhadah ! nie laa yg mnje skit nan aku ^^ tido pn nan luna , hahah , actually nie adets kandung siiMATAHARI ;))
*nie laa bkal MERTUA aku , hihihi ayh kndung n mak tiri siiMATAHARI ^^

*yg nie plk ayah n abg kandung siiMATAHARI ^^ 

ehee :)) oke laa korg ^^ tengs sudyy bce entry yg luna membebel nie , ehee , tata ouls ! *tink ! ilangg ~