Thursday, May 31, 2012

DUGAAN PERTAMA with my lutfi
assalammualaikum for alls muslim :))


*what do u think bout that? ape korg phm bout pic ats nie ? :')) korg hayati ape perasan seorang kekasih diperlakukan sebergini rupa .

apabila sudah terasa bahagia ada dugaan yang menimpa tanpa dijangka :"))
seorang perempuan sangat terasa dirinya dipermaenkan apabila dperlakukan sebergini rupa, 
sebagai lelaki ape yang dorang pikir ? ap perasaan seorng perempuan dilaku kan sebergini ?
perit ..... perit hati bagai dihiris dgn pisau yang tajam kn ? :')) lelaki itu hanya menari diatas keperitan yang dialami oleh seorang perempuan yang lemah :'))


one day , luna klua with my lutfi (CAPITAL "L") pergi dinner . then dy dtg uma minx izin with my mom untuk bwk luna klua dgn dy , so my mom bg luna klua dgn dy. bile dah smpai kedai mkan kiteorang oder laa ap yg patot , ehee ^^ *romantik laa konon , hihihi 

brepp....brepp... *tetibe enset capital L gegar tanpa sound, (silent) . i tersedar , n dy terpaku apabila meliht luna tetibe stop makan . dlam hati berkataa (msty ad sesuatu yg dia smbunyikn drpd aku ) . luna ingin mencpai nset dy kat ats meja mkn to , but dgn pantasnyer dy ambil nset to then masokkn dlm poket dy. automatik luna bad mud ! siyez ! *klao korg aa ap korg rse dlm situasi cmto ? emm

i terkedu sebentar, dan pikir sejenak , ap yang sedang berlaku n akan berlaku :")).......*pasrah , mengeluh *
aty aku nie tendang tendang supaye aku tnye spe ? spe ? n spe ? . so luna dgn perasaan yang sedih lalu bertanya "siape yang msg awak to ?" , then capital L jwb : "takde sape spe pn *dgn muke snyum.." , lalu luna snyap seribu bahasa .....

perjalanan pulang......
dlm perjalanan pulang luna diam kn diri tnpe sepatah kata keluar dprd mulut , tapi beribu patah kata dlm hati . tetibe capital "L" bagi luna nset dy , ......

terkedu melihat smue msg yg terkndung kat inbox dy. dalam aty berkata" slme nie dy simpn sorg gurl tnpe pngetahuan aku :"((" knpe knpe knpe ! dy buad aku cmny , why ! ape salah aku ! lalu dah smpai rumah aku pulngkn blek nset dy then msok rumah tnpe toleh kebelkng , airmate luna lju mngalir terus membsahi pipi , hnye tuhn jea yg tahu ape yang sebak dihati . 

dy cube untok kol luna , mcet , tp luna bertindak untuk mendiamkn diri, ...

keesokkanyer...
dy mcg "awak , jgn buad sy cmny , please :'((  , sy perlukn awk , " , dgn luna ringn untuk reply mcg dy , i say like this :" i want meet u rite now, come my home and take me , i nak slesaikn smue nie".

dy dtg then amek luna , dy bwak luna pergi tmn rekreasi. 

luna: " sy hnye ad satu keputusn untuk awak "TINGGL KN SAYA" *ckp dgn aty yg sedih , pasrah :')), *please :'(( smpai aty awak buad saya mcm nie .. sy mnusie bukn bintng yg tade aty n prsaan , !
 capital  L : sy lakukn cmny sbb sy tamak , sy pantang tgk prmpuan ! tp bile sy kenl awak , sy phm aawk , sy pk dgn prgai tmak sy to akn membinasakan diri sy sndri , dgn kewujudan diri awak membuad seribu cahaya untuk saya berubh , sy ingin awak bimbing saya , bg saya smgt untuk brubh , "HANYE AWK " *smbil airmte dy mngalir , dn lunaa nmpk akan kesilpn dy drpd mate dy , dy bsungguh sungguh untuk luna bertuka fikirn supaya tak tingglkn dy. 
*lalu luna terdiam dgn mngelap airmate yg klua , emm T.T
luna : ape bukti syg awak pd saia ? ape yg boleh buad saya percaya kt awak ? , tlong ykinkn saya yg awk tade prmpuan laen selain saya ? ...
capital L: sy snggop buad ap sje aslkn awk ta tngglkn saia, awak ckp laa ap awk nak saya buat , sy berjnjji akn berubah demi hbungan kite. *dy kluarkan nset dy daripada poket sluar , lalu telifon perempuan yg mnjdi pnghalang hbungn lunaa dgn capital L . lalu dy memutuskn hbungan dy dgn prmpuan tersebut dpn dpn luna, 

*hati luna terbuka untuk bg dy peluang kali kedue dgn hrpn supya dy tidak hmpakan luna . 

now kteorng patahkan sim kad dpn dpn, then bli sim baru buad copy msg smpai skrg ^^ alhamdulilah taade berlaku lagi perkara yang sama :))

bersambunggg.......


Wednesday, May 30, 2012

mySTALKER

HEYY oulls ..
assalammualaikum for all muslim :D
first ~! luna nak minx mhaf kat korang sebab da lame tak emm update entry nie ^-^'
rndu tak ? rndu tak ? ehee tak ? OKEFINE T.T * i lao majok tejon bgunan auw , ehee (joke)

tengs to alls my stlker o yg follow my blog to ^^
thank you very much , hope u all like it. if ade pape yang nak bgtao luna o pape jea laa ^_^ just tingglkn korng pnye text to kt blog luna oke ^^ 
but jgn risau luna akan bace korng pnye text to ^_^ so jgn rse cm sie sie jea post oke ? muach ~!
but give me time , sbb i tngah prepare for final exam ^^
hope u guys phm :))

yang follow blog luna to tengs auw ! *nah gegule sebiji , ehee ;D
hope korng akan follow entry luna yng seterusnya ....

iloveu to alls my stalker ^^

tataaa *smbil lelambai idonk , huaahua c;

to : mohammad lutfi bin mohammad shukri <3




kehadapan lutfi ku yg tsayang :'))  . 
sy disini sangat merindui awak yang nun jauh disana , walaupun jarak memisahkan kita, kita tetap besama dalam satu hati . 

pertemuan kami pada 1 SEPTEMBER 2010 , tepat 12.01minit mlm raya, kami digelar "pasangan couple" . jles tak , jles tak ? ehee ^-^ pelbagai dugaan kami bersama tmpuhi . mcm mana pertemuan kteorg ? *msty tertanye tanyekn , ehee , okeoke :)) 

aku ade sorang kawan nie ^_^ nems dy aku pngil "EJA" gurl oke ^^ , one day dy ajak aku temankan dy kua dating nan bf dy , so aku bwak laa klua moto ego aku to , nak suh dy bawak dy tade lesen daa --' kunk ta pasal pasal dpt "surat cinta" huaahuaa ~ then jmpe laa bf kawan aku to at kedai mkn ~ , time to bf dy to bawak kazen dy , tp kazen dy to ta satu meja dgn kite org , kazen dy nan kgkwn dy . so kwan aku to duk laa potpetpotpet nan bf dy , aku da cm tunggol T.T , sian aku kn , tp time to aku ad pakwe pn stay melake , but dy mendiamkan diri lame tanpa khabar berita lol , ta tao laa ap sebab --' , ble da siap aku bwk dorg g datink , aku anto laa kawan gul aku to balek uma ^^.

keesokkan arynya ~, kawan aku to ajak lagi tman dy g jmpe bf dy. so aku dengan rela aty teman kn dy walaupn jd cm tunggol , HAHAH , da jmpe potpetpotpet , then bf kawan gul aku to ckp nan aku kazen dy na knal dgn aku , err --' (tp time to aku lom ptos ag nan bf aku yg kt mlke to sbb dy diamkn diri) haihh --' aku cite laa psal bf aku yg kat mlake nie nan bf kawan aku to, dy ckp TRY AMEK DLU NO KAZEN DY THEN KNAL KNAL DLU --' err so aku amek laa ~ mcet then rse cm selesa pla nan kazen dy to , err *gatal laa pla aku , HAHAH , so ble mcet kteorg knal sto sme lain ^^ dy mintk couple dgn aku byk kly but aku still tnggu bf aku yg at mlke to .

sbulan kemudiam ....
aku ckp nan kazen dy to tepat pkul 12.01 a.m mlm raye to bf aku ta muncol aku akn trime kazen dy to sbgai psngan "couple" ^^ ! yeahh ! so dy suda jadi miliku ~

alhamdullilah ... smpai sekarang kazen dy bersma aku walaupun mcm mcm dugaan yang melanda :D

spe nems kazen dy to ? 
msty laa "MOHAMMAD LUTFI BIN MOHAMMAD SHUKRI" ehee ;D

okeoke ^^ thats all ~ tengs sbb bce entry aku yg pnjg lebar nie , ehee 
love u alls :))

* nak tahu ape yang berlaku seterusnya ? ...... luna akan create untuk korg ^^

=END=

Monday, May 7, 2012

SESEORANG PEREMPUAN |

hey oul assalamualaikum ~
ary nie i geram sgt nan sorg BETINE nie laa kn , sbb dy agk mngnjing i laa, n i pn tatao laa ape mslah dy sbnanyer , drpd awal i unl moko.mobi drpd tu laa duk mngjing i, then bile i serng dy at chat to ckp ta mention nems i berbagai , tanak ngku letew , sedngkn time to i sorg jea i tuka pic, alahai mympahnyer laahai . 
then , pmpuan to ugk aa yg dlu thegeh hgeh minx mhaf nan aku sbb buad taik nan aku , pasto td lg nak buad taik nan aku , siot pnye pmpuan ! grrr siyez lao aku jmpe ko dedepn emg **** aku kje kn , wakakaka ? manusie cmto at dunie pn ad ek ? npe ? jles sgt aku prmah at dlm chat to ? o jles dorg knal aku  ? wakakak camon laa sygg oi , otk to bio meatured skit laahaii ~ 
nga chat best best duk meroyan cm org gile , bile serang ta ngku berbagai , ape daa pmpuan cmny , ta phm aku laa , n ag sato laa ~! AYT PLING AKU SUKE BLE KO TAIP :
  
" dy snggop kelar tgn KIRI dy sbb dy syg kn BETINE yg mroyan to " ? so sweet , wakakak ad aku kesah smue kate kate ko to ? ta luak pn laa pmpuan ~ SENGAL ! PUIK

DUGAAN | 

hey all , assalammualaikum w.b.t for muslim ^^
mhaf ouls da lme tak update status , kesihatan ta mengizinkn :))

before this luna pnah cite kat korgkn bout mmpi to ? yg luna mmpi jejoget to --' erk ! HAHAHA tah pape jea mmpi jejoget nan org india --' APTB ! haihh

oke start luna dpt mmpi to , luna dpat saked baru plak --' , na suh luna g CHECK ? no ! no ! tanak luna , em sbb luna ad exam laa ^^ kunk ta psal-ii exam dlm wad kunk , tanak den ! haihh , tiap taon masok wad ! grrr tension ! haihh .
sejak luna dapat mmpi to , luna demam panas sgt ^^ myb tekejot kud dpt mmpi cmto , sbb sblom nie tade pn mmpi cmto skly , haihh . n luna batuk batuk , saked dade smpai kahak luna bcampur dengah ketulan ketulan darah :')) OMG ! saked ap to ? emm . 

kahak bercampur darah 


dah tige hari berturut-turut luna mengalami cmny , thats is serious or not ? em please bgtao i :')).
pape pon pk positif jea laa bout this kn ^^ myb tekak luke ke , o pape jea laa , em *sje nak sedapkan aty sendri * ehee :))
luna da bgtao fmly luna bout this ^^ smpai mom luna kelam kabut nak amek luna bawak blek johor , but ! luna berpure -pure buad baek , sbb luna tanak myusahkn fmly luna :')) bio laa luna jea yg rase smue nie , luna tanak mbebankan fmly luna , 

saked, smue to bio hanye luna yg tahu n ALLAH , :'))
mudah-mudahan takde pape yang berlaku kat luna :'))

*ouls ! doakan kesihatan luna yup korg , sygg korg sgt sgt ^-^

mhaf buad mse skrg luna jrg update , hope korg pham keadaan luna sekarang , btw tengs sudy bce ouls my entry :))
love u ouls 
*tink ! ilangg *tataa ousl , (smbil lelmbai tgn )

Friday, May 4, 2012

MIMPI YANG ANEH 

assalamualaikum for muslim , heyy ouls :)
im here ~ 
rindu tak rindu tak ? ehee
okeoke ary nie i nak kongsikan bout mimpi yang i dapat pada 4/4/2012
mimpi yang mengerikan pernah i alami :))

satu hari to i penad sangat sebab kelas i pack gile ! then i blex klas tros tido smpai senja , ehee TERlajak aa bukan sengaje pn --'
dalam mimpi to i diajak oleh ramai orang india untuk berjoget dengan dorang ,
then i follow laa ^^ dengan tanpa mempedulikan sekeliling yang ramai orang , i dengan khayalnyer menari yang diajar oleh orang india tadi :)

menari itu sangat menkhayalkan smpai satu mase to seorang india tersebut memandang i dengan mata yang sangat merah , dan menarikk i untuk i ikot dy ,

jenggx3 ~! ad seorang perempuan menghalang i untuk follow india to , nak tao tak sape ? tanak ? i tetap nak bgtao ugk ! hahahah perempuan yang i maksodkn itu adalah "MYMOM" :')) i pn tatao laa cmne mom i bule maasok dalam mimpi i :')) 

bile i da sedar daripade tido i teros demam , mybe tkejot kud daapat mimpi cmto , HAHAHA ape seyh , haihh --' 

then i cite kat mom i bout mimpi to ^^ teros mom i nak amik i at damansara bawak balek johor , em i demam biase jea tp fmly i kelam kabut , so i pujuk laa mom i supaya mom i tak bawak i blek , actully lao mom i amek i bawak balik johor abis mcmana dgn study i ? da laa sem 4 nie susah sgt ! haihh
so i terpaksa laa ckp bahawa i oke jea kat snie dmm tak laa teruk sgt .

bile i cakap cmtu mom i tak jadi amek i , myb dy risau kud dengan saked i ^^ em kalau daah ajal tak kemana kn ? :))

selagi ade mase yang terluang nie penuhkan laa dengan kenangan kenangan :))

okeoke smpai situ jea ^^

tataa ouls *smbil lelmbai tgn

Tuesday, May 1, 2012

ouhHH MR.BINTANG

heyhey assalamualaikum ouls for muslim :)
3:52am , ups ! da pgy rupenyer :p ehee

errr >,<" mhaf laa da lme tak update blog nie , bz laa study ! ase nak pecah otak dgn sem 4 nie t.t
i ta bule tido sbb rndu at MR.BINTANG laa , emm, buad ap laa dy skrg kn , sehad ke ta , oke ta , da mum ke blom , emm . *eh da cm polis pla :p ehee
tapi tapi i mmg rndu kat dy sesgt laa u ouls ! em bile laa agknyerkn dpt jumpe dy ag :'))

bile pejam mate terbayang raut wajah dy :)
rase taknak bukak mate jea , ehee

awak ! n awak ! i ilang bukan bermakna i lupe kat awak tao tao ~
awak always in my heart :))
tanpa BINTANG sapelah BULAN kn ^^

muachx ! sygg awak :))
iloveyouu
tataaa *smbil lelmbai tgn ~